Ga naar hoofdinhoud
We leerden elkaar kennen toen we een jaar of 18 waren. Heidi ging tijdens het Volksfeest in Winterswijk voor het eerst mee met de vriendengroep van Susan. Heidi toen nogal stil en verlegen en Susan die best aanwezig was. We waren aan de buitenkant heel verschillend, maar toch van binnen hadden we veel overeenkomsten. Eigenlijk heel onzeker in wie we waren. De één verbloemde dit door heel aanwezig te zijn en de ander door wat stiller en teruggetrokken te zijn. Allebei gevormd door wat we hadden meegemaakt in onze jeugd. Maar toch was daar een klik, een soort van herkenning.
We leerden elkaar langzamerhand steeds beter kennen. Maakten eigenlijk deel uit van de belangrijkste momenten in ons leven. Eerst het uitgaan met onze vriendengroep, verkering, samenwonen, trouwen en later kinderen. We hadden samen enorm veel lol, maar ook serieuze gesprekken over hoe we ons voelden vonden we fijn. In al die jaren en alles wat we hebben meegemaakt samen is er echt een vertrouwensband ontstaan. We kennen elkaar door en door en kunnen eigenlijk alles samen bespreken. Zowel de leuke als de ingewikkelde dingen van het leven.
We zijn allebei wat later in ons leven iets heel anders gaan doen qua werk. We voelden denk ik allebei een soort van drang om ons verder te ontwikkelen op persoonlijk gebied. We wilden verandering en voelden dat er meer in ons zat dan wat we deden. Het is voor ons allebei een zoektocht geweest naar onszelf en het een plek geven van ons verleden. Door die persoonlijke ontwikkeling is onze vriendschap nog op een veel diepere laag gekomen. We weten soms nog eerder dan de ander wanneer er iets aan de hand is.
Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat we nu ook heel graag onze krachten willen bundelen op werkgebied en daarom verenigen we onze beide praktijken in Thuiskomen bij Jezelf. We doen allebei het werk dat we het liefste doen: gevoelige vrouwen weer in verbinding brengen met zichzelf, zodat ze rust in hun hoofd en lijf ervaren en weer plezier hebben in hun leven.
Naast onze grote verschillen sluiten onze gevoeligheid, humor, interesse in mensen en gedrag en onze passie heel goed op elkaar aan. Wij versterken elkaar in wat we doen.

Liefs,

Susan en Heidi

Back To Top