Skip to content

Heidi

Is dit nu mijn leven? 

Is dit nu mijn leven?   Zo’n zeven jaar geleden was ik zelf heel erg zoekende in mijn leven. Ik…

Lees meer

Susan

Ik had toch alles…

Ik had toch alles...Ik mocht eigenlijk niet klagen. Ik had alles wat ik me kon wensen, getrouwd, twee prachtige dochters,…

Lees meer

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw een positief zelfbeeld kan ontwikkelen met de juiste begeleiding, eigen inzet en de wil om er iets aan te veranderen. Zelfs als je er op dit moment nog niet in geloofd, kan de hulp van een deskundig therapeut die jouw kwaliteiten ziet, leiden tot meer zelfvertrouwen en een liefdevolle relatie met jezelf.

Kennis & ervaring

In onze praktijk kom je terecht in een warm bad, wij bieden een veilige en ontspannen sfeer waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Wij werken op een holistische en spirituele manier, maar wel met beide benen op de grond. Door onze eigen levenservaring en kennis weten wij precies welke uitdagingen je te wachten staan en bieden wij alle persoonlijke hulp en ondersteuning die jij nodig hebt. Je hoeft dit niet alleen te doen. Wij geven je nieuwe inzichten, waardoor er allerlei kwartjes vallen en jij de stappen kunt zetten naar een leven vol zelfvertrouwen waar jij blij van wordt. Van ‘overleven’ naar ‘leven’!

Wat doen wij anders dan andere coaches of therapeuten?

1. Wij werken als duo waardoor je toegang krijgt tot verschillende perspectieven en inzichten. We hebben elk onze eigen expertise en ervaring. Dit betekent dat we samen meer mogelijkheden hebben om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar groei en verandering.

2. Wij werken op een holistische manier en houden rekening met je lichaam, emoties en gedachten. Zo krijgen we een compleet beeld van wat er bij jou speelt en kunnen wij jou helpen in het bereiken van een diepgaande en blijvende transformatie.

3. Dankzij onze eigen levenservaring en kennis begrijpen we precies welke uitdagingen je te wachten staan. We willen dat je weet dat je niet alleen bent in deze situatie. Daarom bieden wij ook buiten de sessies om alle persoonlijke hulp en ondersteuning die je nodig hebt.

Wil jij weten hoe je een liefdevolle relatie met jezelf kunt ontwikkelen? 

1. Als je nu nog wordt geplaagd door een negatiefzelfbeeld, je voelt je minder dan anderen. Dit gaat gepaard met emoties zoals verdriet en angst. Het is een ontevreden en een leeg gevoel dat de hele dag aanwezig kan zijn.

2. Als je kritiek krijgt van anderen, kan dat aanvoelen als een persoonlijke aanval. Je reageert met emoties die heftiger zijn dan wat je zou verwachten bij zo’n gebeurtenis.

3. Als je vooral wijst op de dingen die je allemaal niet goed hebt gedaan en jezelf afkraakt. Je veroordeelt jezelf voortdurend. Ook je verwachtingen richting de toekomst worden hierdoor beïnvloed. Je denkt niet zo snel dat je succes zult hebben als je iets (nieuws) aanpakt.

 

Herken jij je in ons verhaal?

 

Voel jij aan alles dat je het anders wil? 

Je wilt heel graag weer gelukkig zijn met jezelf en je leven. Je letterlijk lichter voelen. Je bent je bewust dat jouw “zwaarte” dagelijks veel invloed heeft op jezelf en je gezin.

Je zit niet lekker in je vel en reageert vaak onbedoeld boos en kortaf richting je partner en kinderen. 

Het lukt je maar niet om hier zelf uit te komen en dat frustreert je enorm. 

Het goede nieuws is dat wij jou hierbij kunnen  helpen!

Maak nu gebruik van onze GRATIS Veranderkracht sessie en ontdek wat er nodig is om deze cirkel van zwaarte te doorbreken.  

Contact

Bataafseweg 20, 7101 PA Winterswijk

www.praktijkthuiskomenbijjezelf.nl

KvK-nummer: 86189174

BTW-nummer: NL863889852B01

 

Back To Top