Ga naar hoofdinhoud

Ik ben Heidi, 44 jaar. Inmiddels al 21 jaar getrouwd met Tammy en trotse moeder van een zoon (19 jaar) en een dochter (17 jaar). Als gevoelig en introvert meisje ben ik hier in Winterswijk opgegroeid en zou er ook niet graag weggaan. Na de Havo ben ik de Pabo gaan doen en daarna heb ik zo’n tien jaar in het onderwijs gewerkt.

Eigenlijk door een burn-out ben ik hier uitgestapt. Ik dacht namelijk jarenlang alle ballen wel hoog te kunnen houden. De zorg voor mijn toen nog jonge kinderen, administratie doen in het bedrijf van mijn man en een aantal dagen werken in het onderwijs. In de vakantie kwam ik erachter dat ik al lange tijd niet deed waar ik gelukkig van werd. Ik was alleen maar moe, had nauwelijks energie en kon helemaal niet genieten van de vakantie.

Toen heb ik de knoop doorgehakt.

 

 

Dit maar doorgaan, het aanpassen aan anderen en eigenlijk dingen doen waar ik niet gelukkig van werd, heb ik een groot deel van mijn leven gedaan. Totdat ik op zoek ging naar wat ik werkelijk wilde. Ik had lange tijd geen idee, tot ik een opleiding tot kindercoach tegenkwam. Hier is mijn zoektocht naar wie ik werkelijk was en wat ik nog wilde in mijn leven begonnen.

Tijdens deze opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart, eerst als kindercoach en nu vooral volwassenen. Onlangs heb ik de Coach4all-opleiding afgerond en ben ik Nei en Nlp practitioner. Ik vind het enorm interessant om bezig te zijn met het gedrag van mensen en lees dan ook alles wat los en vast zit om me hier verder in te verdiepen en steeds bij te leren. Ook over mezelf, want die ontwikkeling is volgens mij nooit klaar.

Met alles wat ik mijn leven heb meegemaakt, wil ik graag anderen helpen. Mijn missie is om gevoelige vrouwen te begeleiden op hun weg van zelfontwikkeling en zelfliefde. Zodat ze weer verbonden zijn met wie ze werkelijk zijn en blij met het leven dat ze leiden.

Liefs Heidi

 

Back To Top