Skip to content

Ontspannend de vakantie in!

Ben jij toe aan vakantie, even helemaal niks moeten? Hoe fijn zou het zijn als je meteen kunt ontspannen zodra je vakantie begint, zonder dat je eerst een week nodig hebt om tot rust te komen?

Veel mensen voelen zich in hun vakantie nog erg onrustig. Ze hebben moeite om te kunnen ontspannen. Je komt vanuit de drukte en hectiek ineens tot stilstand. Het lichaam moet daar aanwennen en heeft tijd nodig om zich te kunnen overgeven aan de rust.  

Wij gunnen het jou dat je relaxed en vol rust de zomer ingaat, zodat je volop kunt geniet van je welverdiende vakantie. 

Een Reiki-behandeling zorgt voor diepe ontspanning, minder stress en meer innerlijke rust en kan ingezet worden bij mentale en fysieke klachten. Denk daarbij aan vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, burn-out, angst, onverwerkte gebeurtenissen en onderdrukte gevoelens. Maar ook bij hoofdpijn, migraine, artritis, reuma, spijsverteringsklachten en allerlei genezingsprocessen.

Wat is Reiki

Reiki is een manier om universele levensenergie te gebruiken om je lichaam te helpen zichzelf te genezen. Deze energie helpt om blokkades in je energiebanen op te ruimen, zodat de energie weer goed kan stromen. Dit bevordert je innerlijke groei en zorgt ervoor dat je je beter voelt.

Het woord Reiki komt uit het Japans en bestaat uit twee delen: ‘Rei’, wat ‘ziel’ betekent, en ‘Ki’, wat ‘energie’ betekent. Samen betekent het universele levensenergie. Deze energie wordt doorgegeven via de handen van de behandelaar naar de ontvanger. De energie gaat naar de plekken in je lichaam waar het nodig is. In je lichaam heb je energiebanen die met elkaar verbonden zijn door knooppunten, deze knooppunten worden chakra’s genoemd. Reiki helpt om deze energiebanen in balans te brengen.

Wat kun je verwachten?

Het ondersteunt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam

Laat energie beter doorstromen

Ruimt blokkades op en brengt je innerlijk in balans

Diepe ontspanning en minder stress

Een gevoel van rust dat ook de hele zomer doorstraalt

Al het leven heeft energie nodig om te kunnen bestaan.

Zomeraanbod:

Wij hebben een mooi zomer aanbod voor jou. Voor maar €47,- krijg je een uur lang pure ontspanning.

Wij zorgen voor een warme en veilige omgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn. Onze reiki-sessies helpen je om relaxed en vol energie je vakantie in te gaan.

Back To Top