Skip to content

 

Wil jij die ontspannen vrouw te zijn die blij is met zichzelf en zich begrepen wil voelen door haar man en kinderen? 

Wij helpen je jezelf weer op de eerste plaats te zetten in je leven. Hierdoor zul je zelfvertrouwen, innerlijke rust en vrijheid ervaren. Je kunt weer volop genieten van je gezin en tevreden zijn met wie je bent. 

Met ons individuele 5 maanden traject

Blossom Shine

Kun je dit bereiken!

 

 

Herken je dit? 

Op het werk ervaar je stress vanwege de hoge werkdruk, en ook thuis heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt met je kinderen. Als je een avondje lekker wilt gaan wandelen met je vriendin, voel je je schuldig dat je niet bij je gezin bent. Je hebt vaak het gevoel op alle gebieden tekort te schieten. 

Op je vrije dag word je gebeld door je werk. Je collega is ziek en ze hebben dringend je hulp nodig. Je baalt ontzettend want je was zo toe aan een dagje helemaal voor jezelf. Je vindt het moeilijk om nee te zeggen want je wilt je collega’s niet in de steek laten. 

Je zit net lekker op de bank te genieten van je favoriete serie, maar je kinderen vragen voortdurend om jouw aandacht, terwijl je man ongestoord zijn eigen ding doet. Uit het niets ontplof je omdat je nooit eens even een minuutje voor jezelf lijkt te hebben, waarna je je gelijk schuldig voelt naar je kinderen toe. 

Soms kun je dagenlang chagrijnig zijn, zonder precies te weten wat er aan de hand is. Wanneer je man vraagt wat er is, reageer je kortaf met een ‘niks!!’, hoewel het duidelijk te zien is dat er iets dwars zit. Uiteindelijk komen alle emoties er met horten en stoten uit, vaak gepaard met veel tranen.

Na een vermoeiende werkdag kom je thuis en zie je een grote puinhoop: spullen verspreid over de vloer en een berg afwas op het aanrecht. Je man zit ontspannen op de bank. Gefrustreerd begin je alles op te ruimen en moppert je dat je altijd alles alleen moet doen. 

Wat wij vaak zien, is dat veel vrouwen het idee hebben dat ze uiteindelijk alles alleen moeten doen. Ze hebben immers hun hele leven al voor anderen gezorgd en zijn daardoor vergeten om ook goed voor zichzelf te zorgen. Vaak weten ze zelfs niet hoe ze dit moeten doen of wat hun eigen behoeften eigenlijk zijn. De liefde voor hunzelf ontbreekt. Hulp vragen voelt voor hen vaak als falen. Het voortdurend aanpassen aan anderen heeft ervoor gezorgd dat ze zichzelf zijn kwijtgeraakt. 

Diep van binnen verlangen ze ernaar dat er iemand voor hen is om hen te ondersteunen, zodat ze even kunnen uitrusten van al dat harde werken. Dat er iemand is waarop ze kunnen terugvallen als het moeilijk wordt. 

Hoe zou het voor je zijn als….

Je je sterk en zelfverzekerd voelt, waardoor je krachtig jouw grenzen kunt aangeven en prioriteiten kunt stellen? Je de stress van je werk niet meer mee neemt naar huis; je laat het achter je zodra je de deur dichttrekt. Je meer tijd hebt voor jezelf en je kinderen, waardoor je zonder schuldgevoel kunt genieten als je eens een avondje weg bent. 

Je negatieve gedachten over jezelf heeft plaatsgemaakt voor positieve gedachten, waardoor je zelfbeeld en zelfliefde groeien. Je vol zelfvertrouwen en krachtig “nee”kunt zeggen tegen bijvoorbeeld werkverzoeken op je vrije dag of andere situaties, zonder schuldgevoel of gedachten over wat anderen van je vinden. Je jezelf niet meer weg cijfert voor anderen. 

Je innerlijke rust en tevredenheid in je leven ervaart. Je de boel wat meer de boel kunt laten. Je drang naar perfectie en controle kunt los laten, zelfs als je huis niet altijd perfect is opgeruimd, zodat je kunt genieten van het moment. 

Je regelmatig tijd voor jezelf hebt om te ontspannen en op te laden, terwijl je partner voor het huishouden en de kinderen zorgt. Jullie de taken en verantwoordelijkheden op een gezonde manier hebben verdeeld, waardoor het huishouden niet langer alleen jouw last is. Je partner je steunt en bijstaat. Dit voor positieve energie zorgt. 

Je band met je partner en kinderen is verbeterd omdat je meer in harmonie bent met jezelf en anderen. Je je emotioneel in balans voelt en je gevoelens op een gezonde manier kunt uiten. Je communicatie met je partner nu open, eerlijk en liefdevol is, waardoor jullie band sterker is geworden en jullie elkaar beter ondersteunen. 

Wat houdt het “Blossom & Shine” traject in?

Je gaat bouwen aan een krachtige liefdevolle basis in jezelf dat het fundament van jouw leven gaat vormen. Liefde voor jezelf is essentieel om positieve verandering en persoonlijke groei mogelijk te maken. 

Ons traject is ontworpen om jouw oude niet helpende patronen te doorbreken en een stevig vertrouwen in jezelf te ontwikkelen. Je zult jezelf herontdekken en jouw unieke eigenschappen en talenten leren kennen, waardoor jouw zelfliefde kan groeien. Dit is van onschatbare waarde, niet alleen voor jou maar ook voor je gezin. Dit vormt de fundering waarop jouw leven rust. Net zoals een stevig fundament nodig is voor het bouwen van een huis, is zelfliefde de basis voor een vervullend leven vol zelfvertrouwen en tevredenheid. 

We begrijpen dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt om vastlopen te voorkomen. Ons traject is er juist om dit te voorkomen, zodat je blijvende verandering kunt ervaren.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en het durven vragen en ontvangen van hulp. We hebben zelf gezien dat wanneer je alles altijd alleen probeert te doen, het je uitput en je uiteindelijk niet verder komt in het leven. 

In werkelijkheid is het vragen om hulp en het openstaan voor ondersteuning een teken van moed en kracht. Het erkennen van je eigen behoeften en het durven ontvangen van hulp is een daad van zelfliefde en zelfzorg. Het stelt je in staat om verder te groeien en je volledige potentieel te bereiken. 

Met onze hulp sta je er niet alleen voor!

Wie zijn wij om je daarmee te helpen?

We leerden elkaar kennen toen we een jaar of 18 waren. Heidi toen nogal stil en verlegen en Susan die best aanwezig was. We waren aan de buitenkant heel verschillend, maar toch van binnen hadden we veel overeenkomsten. Eigenlijk heel onzeker in wie we waren. De één verbloemde dit door heel aanwezig te zijn en de ander door wat stiller en teruggetrokken te zijn. Allebei gevormd door wat we hadden meegemaakt in onze jeugd. Maar toch was daar een klik, een soort van herkenning.

Als we niet de moed hadden gehad om hulp te vragen, zou er niets veranderd zijn voor ons. 

Ik, Heidi, voelde me lang ontevreden en verlangde naar iets dat me gelukkig zou maken. Ik probeerde alle ballen hoog te houden, maar dit putte me uit, en ik had weinig energie over. Toch was opgeven geen optie; ik voelde dat ik moest doorgaan. Over de jaren heen was ik mezelf kwijtgeraakt in de vele lagen van aanpassing, die al sinds mijn kindertijd waren opgebouwd. Ik wist niet meer goed wie ik was en wat ik werkelijk wilde in mijn leven. 

Ik, Susan, worstelde intern met negatieve gedachten en een negatief zelfbeeld. Altijd dacht ik dat anderen beter waren dan ik en dat ik nooit zou kunnen veranderen. Ik legde mezelf hoge eisen op en nam te veel verantwoordelijkheid op me. Door al mijn energie aan anderen te geven, raakte ik uitgeput, waardoor er niets overbleef voor mezelf. 

Wij hebben dus zelf ook op dit punt gestaan waar jij nu staat. 

Op een bepaald moment in ons leven voelden we beiden een sterke drang om onszelf persoonlijk verder te ontwikkelen en te groeien. We verlangden naar verandering en beseften dat er meer potentieel in ons zat dat naar buiten mocht komen. Deze zoektocht naar zelfontdekking en het verwerken van ons verleden heeft onze vriendschap naar een nog dieper niveau gebracht. Soms voelen we al intuïtief aan wat er aan de hand is voordat de ander het uitspreekt.

Op latere leeftijd hebben we allebei besloten om een compleet andere richting in ons werk te kiezen. We hebben diverse studies gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals NLP, systemisch werk, Familieopstellingen, kindercoaching en CZB-consult, en we zijn afgestudeerd als NEI-therapeut.

Door onze persoonlijke ervaringen hebben we een gezamenlijke missie ontwikkeld: vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een liefdevolle relatie met zichzelf.

In onze praktijk hebben we onze krachten gebundeld. Ondanks onze grote verschillen sluiten onze gevoeligheid, humor, interesse in mensen en gedrag, en onze passie perfect op elkaar aan. We versterken elkaar in ons werk. Al onze ervaringen en studies hebben we verwerkt in dit unieke traject.

We begrijpen heel goed dat het moeilijk kan zijn om je kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen. Maar we willen benadrukken dat hulp vragen geen teken van zwakte is; integendeel, het toont juist zelfbewustzijn en innerlijke kracht.

Door hulp te aanvaarden, openen zich nieuwe mogelijkheden en kansen. Samen kunnen we obstakels overwinnen en successen vieren. Jij bezit de kracht om positieve veranderingen te realiseren, en je hoeft dit niet alleen te doen, want wij zijn er om je te begeleiden.

Onze begeleiding is gericht op het opbouwen van een krachtige, liefdevolle basis in jezelf, die het fundament van jouw leven zal vormen. Liefde voor jezelf is essentieel om positieve verandering mogelijk te maken, zodat je innerlijke rust, zelfvertrouwen en tevredenheid kunt ervaren.

Stap voor stap zullen we je begeleiden op jouw weg naar persoonlijke groei. We zullen je precies leren wat wij zelf hebben gedaan en wat we vele andere vrouwen hebben geleerd om hun volledige potentieel te bereiken. Samen leggen we een sterke basis voor jouw toekomst, zodat je tevreden kunt zijn met jezelf en innerlijke rust kunt ervaren!

Susan en Heidi

Wat is het resultaat

Zelfliefde en zelfvertrouwen:

Je hebt oude, niet-helpende patronen doorbroken en jezelf herontdekt. Je kent nu jouw unieke eigenschappen en talenten. Doordat je weet wie je echt bent, ben je in staat jouw eigen waarde te waarderen en ervaar je een sterk gevoel van zelfvertrouwen. 

 

Innerlijke rust te midden van een druk gezinsleven: 

Je ervaart innerlijke rust, zelfs te midden van de hectiek van je gezinsleven. Deze innerlijke rust stelt je in staat om stress en uitdagingen het hoofd te bieden. Je bent in balans en reageert kalm en flexibel op de ups en downs van het dagelijks leven.

Gezonde grenzen stellen en schuldgevoelens loslaten: 

Je kunt gezonde grenzen stellen en zonder schuldgevoelens “nee” zeggen. Je bent in staat jezelf te beschermen tegen overbelasting en je neemt tijd en ruimte voor jezelf.

Positieve verschuiving in zelfbeeld en gedachten:

Je wijst jezelf niet langer af. Negatieve zelfkritiek is omgezet in positieve gedachten. Je hebt een positief zelfbeeld ontwikkeld en er is een opwaartse spiraal van positiviteit ontstaan. Je ervaart liefde en acceptatie voor jezelf, waardoor je jezelf waardevol vindt en op een liefdevolle manier naar jezelf kijkt.

Positieve verbinding met je partner en kinderen:  

Je hebt begrip voor jezelf en bent in harmonie met wie je werkelijk bent. Dit heeft een positieve invloed op je relaties. De liefde voor jezelf en je innerlijke rust stralen uit naar je partner en kinderen. De verbinding en intimiteit met hen zijn versterkt doordat je vanuit een stevige basis handelt. Je ervaart een positieve en gezonde dynamiek in je gezin.

“Soms moet je even stoppen met denken en gewoon doen wat je hart je ingeeft”.

Wat kun je praktisch verwachten ? 

5 x sessies

5 individuele sessies van elk 90 minuten. Deze sessies zijn bedoeld voor persoonlijke begeleiding en coaching om specifieke uitdagingen aan te pakken en persoonlijke doelen te bereiken. Elke maand plannen we één sessie in , zodat je voldoende tijd hebt om de inzichten en tools te integreren in je dagelijks leven.

Meditatie, spiritualiteit en ontspanning

Het programma integreert activiteiten gericht op meditatie, spirituele groei en ontspanning, waardoor je een evenwichtiger en meer mindful leven kunt nastreven. 

 

Onbeperkt toegang tot ons

Op werkdagen voor advies, vragen, feedback via mail of whatsapp.

Werkboek

Een online werkboek met bewustwording opdrachten en oefeningen.

Toegang de volgende workshops:

Familieopstellingen:

Je kunt 1 keer deelnemen als vraagsteller. Een methode om onbewuste dynamieken binnen familiesystemen te verkennen en emotionele blokkades te doorbreken.

Circle of Love & Sharing

Tijdens het traject kun je deelnemen aan deze avonden .

Een avond met een spiritueel tintje vol lichtpuntjes.

Warmte, gezelligheid, spiritualiteit, delen met elkaar, een hapje en een drankje! Dat is waar deze avond voor staat!

Omdat wij weten hoe het is om je soms eenzaam en alleen te voelen met alles waar je tegenaan loopt. Wij weten dat er genoeg vrouwen zijn die met precies hetzelfde rondlopen en hoe fijn het is om te delen en herkenning te vinden bij elkaar!

“Zelfliefde is geen luxeproduct, het is een essentiële investering in jezelf.”

Dit alles bij elkaar bied je een compleet holistisch traject dat alles in huis heeft om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, je welzijn te verbeteren en je levensvisie en doelen te versterken. 

Het richt zich op de balans tussen lichaam, geest en ziel, en biedt verschillende methoden zoals NEI Therapie,NLP, systemische werk, familieopstellingen,CZB (de invloed van conceptie, zwangerschap, bevalling op je leven) Het innerlijk kind, meditatie en coaching om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. 

 

Uitleg over de methodes die wij gebruiken in ons traject. 

NEI Therapie (Neuro Emotionele Integratie)

NEI Therapie:

Met NEI-therapie kijken we voorbij de klacht en gaan we op zoek naar de oorsprong ervan. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt.

Veel van je ervaringen die je in je leven hebt meegemaakt ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen. Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden. Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het celgeheugen en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen.

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI therapie helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

We nemen de wereld om ons heen waar via onze vijf zintuigen. De gevonden informatie slaan we op in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens, geuren en smaken. Op basis hiervan creëren we allemaal onze eigen unieke werkelijkheid van wat we hebben waargenomen. Onze ervaringen, die gevormd worden door en opgeslagen liggen in deze werkelijkheid, krijgen betekenis op het moment dat we ze in taal omzetten, op het moment dat we communiceren.

Communiceren doen we de hele dag. Het innerlijke communicatieproces wordt echter nogal eens verstoord door blokkades, door oude en negatieve gevoelens en overtuigingen. Krijg je wat je denkt te communiceren? Komt jouw boodschap altijd over? Of worden jouw woorden anders geïnterpreteerd dan dat jij hebt bedoeld?

Hoe komt het dat je de stappen die je zo graag wilt maken, toch niet maakt? Of dat je met regelmaat tegen jezelf of anderen zegt: ‘Dat kan ik toch niet’ of ‘Ik ben nu eenmaal zo’.

Door bewust te worden van het oude programma, zijn we in staat oude patronen te doorbreken en om te zetten in nieuwe patronen. Hierdoor ervaren we harmonie, vrede, vrijheid en keuzemogelijkheden. Tevens ontstaat er een effectieve communicatie tussen de buitenwereld en ons innerlijk.

Familiesysteem en opstellingen

Familiesysteem en opstellingen

Het familiesysteem is de onlosmakelijke band met je biologische familie. Dit kun je zien als een geheugen die alle ervaringen en herinneringen door generaties heen van jouw familie opslaat. Dit geheugen heeft veel meer impact op jouw leven dan waar je jezelf bewust van bent. Herhalende patronen in je leven staan vaak in verbinding met je familiesysteem. Je gedachten, emoties, verlangens en de keuzes die je maakt komen hier vaak uit voort.

Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken en inzichtelijk te maken.

CZB

De impact van jouw geboorte verhaal:

De manier waarop je bent verwekt, bent gedragen en bent geboren, vormen je tot wie je bent. Het heeft invloed op jouw gedrag, op jouw gevoelens, emoties, gedachten, lichamelijke reacties en zelfs op hoe je reageert in relaties met anderen. Deze periode zijn bepalend voor de rest van je leven.

Het Innerlijk kind

Het Innerlijk kind

Met innerlijk kind werk, verkennen we je worstelingen, je beperkende overtuigingen, je oordelen naar jezelf en je omgeving. We onderzoeken je terugkerende patronen en welke overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld.

Door herkenning van je patronen en heling van je wonden en omarmen van wat is, zul je vrijer in het leven staan. Je kunt met een volwassener perspectief terugkijken naar je verleden, meer ontspannen de toekomst tegemoet zien en steeds beter met je aandacht hier en nu zijn.

Dit traject vraagt nu nog slechts een investering van 997 euro (of 6 maandelijkse termijnen van 189 euro) 

Op onderstaande button naar keuze kun je jouw plek reserveren. 

JA, IK DOE MEE

(Eenmalig)

Eenmalig
€ 997,-

JA, IK DOE MEE

(6 maandelijkse termijnen)

6 maandelijkse termijnen
€ 189,-

“Sta niet toe dat je heden wordt beperkt door je verleden; je hebt de macht om je toekomst vorm te geven.”

Wat als je nu niet in actie komt en alles alleen blijft proberen?

Je zult over een jaar volledig uitgeput zijn, met kans op een burn-out, als je er al niet inzit. Je relatie staat onder grote druk en je kunt niet die liefdevolle moeder zijn die je zo graag wilt zijn voor je kinderen.

Misschien denk je dat je weet wat je moet doen, maar het verschil tussen weten en daadwerkelijk aangaan is een groot verschil. 

Het is belangrijk om jezelf niet voor de gek te houden door steeds te zeggen: “Ik red me wel alleen,” terwijl dat niet zo is. Weglopen van de realiteit heeft je tot nu toe gevangen gehouden in onzekerheid, onrust en leegte.

Nu kun je de keuze maken om het anders te gaan doen. Grijp deze kans en kom in actie voor een leven vol positiviteit en zelfvertrouwen.Samen gaan we bouwen aan een leven waarin je volledig tevreden bent met jezelf en straalt van zelfvertrouwen!

Meest gestelde vragen 

De tijdsinvestering verschilt per persoon, maar gemiddeld raden we aan om per week ongeveer 2 tot 3 uur te reserveren. 

Ons duo-coaching concept betekent dat je begeleid wordt door zowel Heidi als Susan, elk met hun eigen expertise en ervaring. Dit zorgt voor een breder scala aan inzichten en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Nee, het BLOSSOM & SHINE traject wordt niet vergoed door zorgverzekeringen. Het valt onder persoonlijke ontwikkeling en valt buiten de dekking van de reguliere zorgverzekering. Het feit dat het programma niet vergoed wordt, kan juist een positieve invloed hebben op je motivatie. Wanneer je investeert in je persoonlijke groei en welzijn, toon je commitment en wilskracht om echt te transformeren en het meeste uit het programma te halen. 

Hoeveel tijd moet ik wekelijks 

Ja, ons programma kan een waardevolle aanvulling zijn op je huidige therapeutische proces. 

Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@praktijkthuiskomenbijjezelf.nl) voor verdere vragen of verduidelijking voordat je besluit om deel te nemen aan het programma. 

Ja, we bieden de mogelijkheid om een gratis Verander Kracht sessie in te plannen om te kijken of het programma bij jou past. Dit geeft je de kans om al je vragen te stellen en een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. 

Ontdek de ontbrekende puzzelstukjes en inzichten die jouw leven transformeren. Met BLOSSOM & SHINE ben je verzekerd van een diepgaande transformatie die je naar een leven van vervulling, liefde en groei zal leiden. 

Reserveer nu jouw plek en begin aan jouw reis naar een leven vol zelfvertrouwen en geluk! 

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven 

JA, IK DOE MEE

(Eenmalig)

Eenmalig
€ 997,-

JA, IK DOE MEE

(6 maandelijkse termijnen)

6 maandelijkse termijnen
€ 189,-

 

Heb je nog twijfels of dit traject iets voor jou is?

Vraag dan gerust een telefonische gesprek aan als je serieus overweegt deel te nemen en nog vragen hebt. We staan klaar om je te ondersteunen en te helpen de juiste beslissing te maken. 

“Elk pad heeft obstakels, het is aan jou om te beslissen of je stopt en opgeeft, of ze overwint en doorgaat.”

Back To Top