Skip to content

Streef je voortdurend naar goedkeuring en acceptatie van anderen, vaak ten koste van jezelf?

Heb je vaak moeite om nee te zeggen, zelfs wanneer je eigenlijk liever iets anders zou doen? Vermijd je conflicten en zet je altijd de behoeften van anderen boven die van jezelf? Dit kan leiden tot gevoelens van frustratie, ontevredenheid en zelfs depressie, omdat je je eigen verlangens en grenzen negeert. Door je voortdurende aanpassing aan anderen, verlies je het contact met je ware zelf.

En waar doe je dit eigenlijk allemaal voor? Uiteindelijk voor die erkenning die je nooit zult krijgen als je jezelf niet waardeert, accepteert en erkent. Wil je echt je hele leven op deze manier doorgaan? En wil je dit voorbeeld doorgeven aan je eventuele kinderen? Waarschijnlijk niet… Je wilt gelukkig en tevreden kunnen zijn met wie je echt bent, een blije ouder kunnen zijn, zonder al die aanpassingen, gewoon jezelf kunnen zijn.

Laat de energie van jouw huis positief voor je werken zodat jij weer echt Thuis kunt komen!

Bruin Vintage Fotocollage Facebook Post-53

 

Bij onze geboorte krijgen we helaas geen handleiding voor het leven mee. We moeten zelf de juiste weg zien te vinden en alle ervaringen onderweg beleven. Stel je voor dat je gedurende deze reis een rugzak op je schouders draagt, gevuld met al jouw ervaringen – zowel de mooie momenten als de pijnlijke herinneringen. Soms voeg je nieuwe herinneringen toe, maar soms stop je ook gebeurtenissen weg die je liever zou vergeten.

Na verloop van tijd kan deze rugzak steeds zwaarder worden, beladen met onverwerkte emoties. Deze last begint zwaar te wegen op je schouders, waardoor je allerlei mentale en/of fysieke klachten ervaart en het moeilijk wordt om vooruit te komen in het leven, je vastloopt, jezelf helemaal kwijt bent en je even niet weet hoe je verder moet. En op dat punt sta je nu in je leven. Het lijkt alsof je alles niet meer kunt en wilt wegstoppen.

Dit merk je bijvoorbeeld doordat:

  • Je vaak gefrustreerd en ontevreden bent.
  • Je snel overprikkeld bent en alles te veel voelt.
  • Je energieniveau laag is.
  • Je soms uit het niets heftige emoties ervaart.

Hoe zou het voor je zijn als je die rugzak zou kunnen legen? Alles wat je niet meer nodig hebt achter je laten. Naarmate je rugzak lichter wordt, zul je jezelf ook lichter en vrijer gaan voelen, meer innerlijke rust ervaren. Gewoon weer lekker in je vel en blijer zijn met jezelf en je leven.

Bruin Vintage Fotocollage Facebook Post-54

Als Energetisch therapeuten helpen wij jou graag met uitpakken van deze rugzak. Met onze therapie ontdoen we jouw klachten van hun emotionele lading, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Wij bieden een compleet holistisch aanbod dat alles in huis heeft om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, je geestelijke en/of lichamelijke gezondheid te verbeteren. Onze begeleiding richt zich op de balans tussen lichaam, geest en ziel, en biedt verschillende methoden zoals NEI Therapie, NLP, systemisch werk, familieopstellingen, CZB (de invloed van conceptie, zwangerschap en bevalling op je leven), het innerlijk kind, meditatie, energiewerk en coaching om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

We zullen iedere behandeling op maat afstemmen.

Durf jij je muren af te breken-22

Sessie details en tarieven 

Een sessie duurt doorgaans 90 tot 120 minuten en onze tarieven bedragen 55 euro per uur.

Geef jezelf toestemming om gelukkig te zijn.

Het is tijd om de last van goedkeuring en acceptatie van anderen van je schouders te laten vallen. Begin jouw weg naar een lichter, vrijer leven waarin je jezelf volledig kunt omarmen. Je verdient het!

 Uitleg over de methodes die wij gebruiken

NEI Therapie (Neuro Emotionele Integratie)

NEI Therapie:

Met NEI-therapie kijken we voorbij de klacht en gaan we op zoek naar de oorsprong ervan. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt.

Veel van je ervaringen die je in je leven hebt meegemaakt ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen. Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden. Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het celgeheugen en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen.

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI therapie helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

We nemen de wereld om ons heen waar via onze vijf zintuigen. De gevonden informatie slaan we op in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens, geuren en smaken. Op basis hiervan creëren we allemaal onze eigen unieke werkelijkheid van wat we hebben waargenomen. Onze ervaringen, die gevormd worden door en opgeslagen liggen in deze werkelijkheid, krijgen betekenis op het moment dat we ze in taal omzetten, op het moment dat we communiceren.

Communiceren doen we de hele dag. Het innerlijke communicatieproces wordt echter nogal eens verstoord door blokkades, door oude en negatieve gevoelens en overtuigingen. Krijg je wat je denkt te communiceren? Komt jouw boodschap altijd over? Of worden jouw woorden anders geïnterpreteerd dan dat jij hebt bedoeld?

Hoe komt het dat je de stappen die je zo graag wilt maken, toch niet maakt? Of dat je met regelmaat tegen jezelf of anderen zegt: ‘Dat kan ik toch niet’ of ‘Ik ben nu eenmaal zo’.

Door bewust te worden van het oude programma, zijn we in staat oude patronen te doorbreken en om te zetten in nieuwe patronen. Hierdoor ervaren we harmonie, vrede, vrijheid en keuzemogelijkheden. Tevens ontstaat er een effectieve communicatie tussen de buitenwereld en ons innerlijk.

Familiesysteem en opstellingen

Familiesysteem en opstellingen

Het familiesysteem is de onlosmakelijke band met je biologische familie. Dit kun je zien als een geheugen die alle ervaringen en herinneringen door generaties heen van jouw familie opslaat. Dit geheugen heeft veel meer impact op jouw leven dan waar je jezelf bewust van bent. Herhalende patronen in je leven staan vaak in verbinding met je familiesysteem. Je gedachten, emoties, verlangens en de keuzes die je maakt komen hier vaak uit voort.

Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken en inzichtelijk te maken.

CZB

De impact van jouw geboorte verhaal:

De manier waarop je bent verwekt, bent gedragen en bent geboren, vormen je tot wie je bent. Het heeft invloed op jouw gedrag, op jouw gevoelens, emoties, gedachten, lichamelijke reacties en zelfs op hoe je reageert in relaties met anderen. Deze periode zijn bepalend voor de rest van je leven.

Het Innerlijk kind

Het Innerlijk kind

Met innerlijk kind werk, verkennen we je worstelingen, je beperkende overtuigingen, je oordelen naar jezelf en je omgeving. We onderzoeken je terugkerende patronen en welke overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld.

Door herkenning van je patronen en heling van je wonden en omarmen van wat is, zul je vrijer in het leven staan. Je kunt met een volwassener perspectief terugkijken naar je verleden, meer ontspannen de toekomst tegemoet zien en steeds beter met je aandacht hier en nu zijn.

Wat anderen zeggen:

 

Een kijkje in onze praktijk

Back To Top