Ga naar hoofdinhoud

Voel jij aan alles dat er verandering nodig is in je leven? 

Je bent je bewust dat jouw negatieve stemming dagelijks veel invloed heeft op jezelf en je gezin.

Je zit niet lekker in je vel en reageert vaak onbedoeld boos en kortaf richting je man en kinderen. Je wilt het heel graag veranderen maar je zit vast in een vicieuze cirkel waar je zelf niet uitkomt.

Dan hebben wij goed nieuws voor je! Maak nu gebruik van een GRATIS Veranderkracht sessie en ontdek wat er nodig is om die cirkel te doorbreken.  

Herken je dit? 

Je hebt het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden, maar het lukt je niet. Dit veroorzaakt spanning en resulteert in een kort lontje. Je voelt je overal te kort schieten. 

 

Je voelt je altijd zo schuldig nadat je jouw geduld verliest en jouw kinderen daar de dupe van zijn. Je hebt het gevoel dat je het nooit goed kan doen en niet goed genoeg bent als moeder. 

Je voelt je vaak niet begrepen door je man. Het voelt alsof jullie niet op één lijn liggen met elkaar. Je wilt zijn steun, zijn begrip, maar het lijkt erop dat hij er niet is wanneer je hem het meest nodig hebt.

“Verandering is niet iets dat je overkomt, maar iets waar je zelf voor kiest.”

Tijdens deze waardevolle sessie ( dit kan ook online)  delen wij als ervaren therapeuten en ervaringsdeskundigen onze diepgaande kennis en bieden we jou kostbare inzichten en tips.

We garanderen dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten die je op dit moment nog niet ziet. Dit zal ervoor zorgen dat je weer lucht, ruimte en rust gaat ervaren. 

Als ervaringsdeskundigen weten wij precies wat er nodig is om een positieve verandering in gang te kunnen zetten. 

 Boek nu jouw sessie met ons en doorbreek jouw  vicieuze cirkel! 

Back To Top