Skip to content

“JE WORDT LIEFDEVOL OP JE ‘NUMMER’ GEZET”
Gerrit Jansen – Numeroloog

Wij zijn erg entousiast om aan te kondigen dat we op vrijdagavond 22 november de gerenommeerde numeroloog Gerrit Jansen in onze praktijk mogen verwelkomen. De avond van vrijdag 20 september zit al vol, maar geen zorgen, je hebt nog een kans om deze unieke ervaring mee te maken in november!

Wat is Numerologie?

Numerologie is een eeuwenoude wetenschap die zich richt op de symbolische betekenis van getallen en hoe deze ons leven beïnvloeden. Door jouw geboortedatum en naam te analyseren, onthult numerologie jouw levenspad, persoonlijke eigenschappen en de uitdagingen en kansen die je tegenkomt. Het biedt diepgaande inzichten en helpt je beter te begrijpen wie je bent en wat je doel is in het leven.

Een Avond met Gerrit Jansen

Een avond met Gerrit Jansen betekent niet alleen veel plezier en lachen, maar ook een schat aan waardevolle inzichten. Met zijn scherpe woordspelingen en humor weet Gerrit het publiek altijd te boeien en te inspireren. Je zult de avond verlaten met een glimlach op je gezicht en nieuwe kennis over jouw levensmissie, inclusief de kansen en valkuilen die daarbij horen.

Beperkte Plekken: Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Datum: Vrijdag 22 november
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: €37,-
Locatie: Praktijk Thuiskomen bij Jezelf, Bataafseweg 20, Winterswijk

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen  voor deze unieke en inspirerende ervaring.

Back To Top