Skip to content

Volle maan: Bewust verbonden ademen ceremonie.

Wij zijn erg enthousiast om aan te kondigen dat we op zondag 21 juli a.s. Mellanie van ByMellanie te gast hebben bij ons in de praktijk. Mellanie is Ademcoach/Breathingcoach en geeft een Volle maan ceremonie.

Mellanie: De volle maan is een krachtige periode. De energie van de maan is tijdens deze periode erg goed voelbaar. Het nodigt je uit om meer verbinding te voelen met jezelf en met de natuur om je heen.

De combinatie met verbonden ademwerk in een hele kleine groep (intiem) en de mystieke sfeer van de plek in de molen, maken dit dan ook tot een bijzonder transformerend event.

Het helpt je om heling te vinden op verschillende niveaus. Het brengt je terug naar een natuurlijke staat van zijn, uit het hoofd, en verbinding met jezelf en moeder aarde.

Volle maan gaat over afscheid nemen van het oude en ruimte geven aan het nieuwe. De volle maan ceremonie helpt je om in contact te komen met je onderbewustzijn en geeft ruimte voor wat jij in je leven zou willen creëren.

Ik wil deze cirkel klein en intiem houden dus er is plek voor drie à vier personen. Mocht de ochtendsessie vol zijn, dan organiseer ik ook in de middag nog een sessie. De tijden zijn 09:30 uur en 13:30 uur.

Of je nu al ervaring hebt met verbonden ademhaling of het nog nooit hebt gedaan, je bent van harte welkom. Ik leer je graag deze prachtige techniek, dus geen zorgen als het nieuw voor je is.

Deze speciale Volle Maan Ceremonie zal zeker bijzonder worden.

Prijs: 89,- p.p. incl thee & wat lekkers.

Geef je snel op, want we hebben dus maar beperkt plek per sessie.

Mocht je vragen hebben of je wilt je gelijk aanmelden mail me dan op info@bymellanie.nl

Ik hoop je te zien!

Warme groet,
Mellanie

Back To Top