Skip to content

Wil jij graag je dromen en verlangens in het leven helder krijgen?

Ben je op zoek naar een creatieve en inspirerende manier om je toekomst vorm te geven?

Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens deze unieke workshop dompelen wij je onder in een wereld van verbeelding en zelfontdekking. Samen met gelijkgestemde vrouwen ga je aan de slag met het creëren van je eigen droombord, een visuele weergave van je diepste verlangens en doelen. Door het in beeld te brengen, breng je het naar het hier en nu.

 Ontdek de kracht van visualisatie en zelfexpressie!

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Wij zullen je begeleiden bij elke stap van het proces. We zullen je helpen om je dromen te ontdekken, ze concreet te maken en te visualiseren op je droombord.

Met een breed scala aan materialen zoals tijdschriften, afbeeldingen, kleuren en tekst, geven we je alle tools om je ideeën tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een uniek kunstwerk dat je dromen weerspiegelt.

Deze workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt delen en verbinden met andere inspirerende vrouwen. Je zult merken dat het samen delen van je dromen en het luisteren naar anderen een krachtige bron van motivatie en inspiratie is.

 

 

Door je dromen en verlangens visueel te maken en ze regelmatig te bekijken, zal jij je intenties versterken en je focus op je doelen vergroten.

Je droombord zal dienen als een waardevolle herinnering aan wat je wilt bereiken en je helpen om stappen te zetten in de richting van je ideale toekomst.

Naast de diepgaande zelfreflectie en persoonlijke groei, staat plezier centraal in deze workshop!

Geniet van het verkennen van je verbeeldingskracht, het delen van verhalen en het lachen met andere inspirerende vrouwen. Het wordt een avond en ochtend vol positieve energie!

Kom, laat je dromen vliegen en geef jezelf de kracht om je ideale leven te creëren!

Investeer slechts € 27,- en geef jezelf de kans om je dromen werkelijkheid te maken. Meld je nu aan en reserveer je plek, want het aantal deelnemers is beperkt!

Let op: De workshop wordt dit jaar nog gegeven op 11 december van 19.30 – 22.00 uur.

Locatie: Bataafseweg 20 Winterswijk

Samen zullen we een reis van zelfontdekking en inspiratie beleven.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Back To Top