Skip to content

Voel jij de energieën om je heen intenser dan anderen?

Als hooggevoelig persoon komen emoties, geuren, kleuren en geluiden allemaal sterker binnen. Wanneer je de wereld om je heen intenser ervaart, is het enorm waardevol om van je huis een echt thuis te maken. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en weer kunt opladen.

Je huis, of jouw thuis?

Wat voel jij wanneer jij jouw huis binnenkomt na een drukke dag? Kom je binnen in jouw huis, of kom je thuis? Die ene letter toevoegen maakt een groot verschil! De energie van je omgeving werkt door in hoe jij jezelf voelt.

Wanneer je huis niet in balans is, zal het voor jou extra moeilijk zijn om je er thuis te voelen. Door spanningen in materialen en kleurgebruik, of het “verkeerd” gebruik van de ruimte, krijg je energetische botsingen. En daarmee krijg je onbedoeld meer prikkels binnen dan je graag zou willen.

Laat de energie van jouw huis positief voor je werken zodat jij weer echt Thuis kunt komen!

Afbeelding

 

Tijdens deze workshop neemt Marieke Reintjes van Living Joyful Spaces, een Feng Shui-professional, jou mee in de onzichtbare maar voelbare laag van jouw huis. Door middel van Feng Shui, de vijf elementen en Nine Star Ki krijg je meer inzicht in hoe jij van jouw huis een echte oplaadplek voor jezelf kunt maken. Ontdek de kracht van deze eeuwenoude oosterse wijsheid en leer hoe je de energie van je huis in harmonie kunt brengen met jouw eigen welzijn.

Laat de energie van jouw huis positief voor je werken, zodat jij weer echt Thuis kunt komen!

Met Feng Shui breng je de energetische, diepere laag van jouw huis in balans. In deze workshop laat Marieke jou zien welke soms relatief eenvoudige aanpassingen een groot effect kunnen hebben.

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een diepgaande, eeuwenoude oosterse leer die de relatie tussen onze leefomgeving en ons welzijn verkent. Het wordt gebruikt om jouw leefomgeving dusdanig in te richten dat deze een gunstig effect heeft op jou als bewoner!

Letterlijk vertaald betekent Feng Shui “wind en water”, wat verwijst naar de stromingen van energie (Chi) die door onze leefruimtes bewegen. Het doel van Feng Shui is om deze energiestromen in balans te brengen, zodat ze harmonie, gezondheid en geluk bevorderen.

1

De woning kan in harmonie worden gebracht door gebruik te maken van kleur, vormen, symboliek en materiaal. Maar ook bepaalde routines kunnen jouw woning weer in evenwicht brengen.

Feng Shui draait niet alleen om hoe je huis eruitziet, maar vooral om hoe het voelt. Het gaat over het creëren van een harmonieuze omgeving door de energieën in balans te brengen.

2

De vijf elementen

Feng Shui werkt met het cyclische ritme van de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Dit zijn de bouwstenen van Feng Shui. Elk element heeft zijn eigen unieke eigenschappen en symboliseert specifieke aspecten van het leven. Deze elementen voeden elkaar onderling, maar kunnen elkaar ook tegenwerken. Waar stroomt de energie in huis minder door? Wanneer je op deze plek de elementen weer in balans brengt, zul je ervaren dat de energie in deze ruimte verbetert. Je voelt je prettiger in deze ruimte. De onbewuste spanning is verminderd, wat jou meer rust oplevert.

Zoals jij bent, zo is je huis,zoals je huis is zo ben jij.

 

Nine Star Ki: Jouw Energetische Blauwdruk

Nine Star Ki is de oudste vorm van astrologie. Het werkt met de leer van de vijf elementen en is gebaseerd op de wisselwerking tussen de kosmische invloeden en onze aarde. Je geboortedatum geeft jou een bepaald profiel mee bestaande uit 1 tot 3 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Dit profiel geeft een energetische blauwdruk over welke talenten en kwaliteiten je beschikt, maar ook waar je uitdagingen liggen voor ontwikkeling.

Door kennis van je eigen profiel te hebben, ben je sneller in staat te begrijpen waar jouw ontwikkelingskansen liggen. En kijk je milder naar jezelf omdat je begrijpt waarom je op deze manier handelt.

De Magie van Combinatie: Feng Shui & Nine Star Ki

Feng Shui en Nine Star Ki vormen een krachtige samenwerking die de innerlijke en externe energieën van jouw leven en omgeving in balans brengt. Terwijl Feng Shui zich richt op het creëren van harmonie in de fysieke ruimte, biedt Nine Star Ki inzicht in jouw persoonlijke energetische blauwdruk. Door deze te combineren, krijg je niet alleen inzicht in de energieën van jouw huis, maar ook in hoe deze aansluiten bij jouw eigen innerlijke essentie.

 

Deze workshop is een uitnodiging tot bewustwording van de invloed van de energie van jouw huis op jouw leven. 

Wat kun je verwachten

Feng Shui

Je leert de geheimen van Feng Shui en ontdekt hoe je de energieën van jouw huis positief kunt beïnvloeden of veranderen, zodat je ze kunt laten werken ten gunste van jouw welzijn.

Nine Star Ki

Je maakt kennis met jouw persoonlijke Nine Star Ki profiel en weet welke ruimte in huis resoneert met jouw energetische blauwdruk. (Of Nine Star Ki profiel)

De 5 Elementen

Je leert de betekenis en kracht van de vijf elementen kennen – Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water – en je ontdekt hoe ze samenwerken om een harmonieuze omgeving te creëren en hoe je hun energieën in evenwicht kunt brengen.

Een leuke verrassing speciaal voor jou

Een leuke verrassing om mee naar huis te nemen voor een goede en een fijne energie in je huis.

 

 

Wat heeft jouw huis jou te vertellen?

Laat de energie van jouw huis positief voor je werken, zodat jij weer echt Thuis kunt komen!

Ontdek de Magie van Feng Shui en reserveer nu jouw plek!

Jouw investering is 39 euro. 

De workshop wordt gegeven op 24 mei (Vol) en 28 juni van 19:30 -22:00 uur

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! 

Locatie Bataafseweg 20 Winterswijk 

Back To Top