Skip to content
Ik geef nu veel meer mijn eigen stemming en behoeftes aan, en het werkt! Ook op mijn werk pak ik een andere rol, dwz meer gewoon weerbaar en niet zo afwachtend/onderdanig, en dan daarna wat foeterig!
Ik ben er heel goed achtergekomen dat alles ( veel ) in jouw eigen houding naar anderen bepaald wordt. En ik probeer los te laten ‘hoe het overkomt’  en wat anderen daarvan zouden kunnen denken.
Het werkt echt; ik sta er steeds beter en steady in., en ben reuzeblij met jou ;  je hebt me echt de ogen geopend.
Dank je wel..

Anke

Ik heb iets langer dan een jaar sessies gevolgd. Ik kwam binnen als een onzekere meid die niet wist wat ze met haar gedachten en gevoelens aan moest. Susan heeft me uitgelegd dat je alles (ook toen je nog in de buik zat) meeneemt in hoe je nu bent. We zijn door de NEI sessies achter veel dingen gekomen wat ik anders nooit had kunnen weten. Doordat je nu bepaalde gedachtens, gevoelens en onzekerheden kunt plaatsen, kan je ze veel makkelijker verwerken. Dat heeft mij heel erg geholpen. Ik weet nu waar mijn gedachtes vandaan komen, nu kan ik ze goed in een hokje plaatsen en het loslaten. Ik kan dit iedereen aanraden die gedachtes of gevoelens heeft en niet weet waar ze vandaan komen.

Seraja

Ik kies nu vaker voor mezelf waardoor m’n leef-‘tijd’ een stuk overzichtelijker is geworden.
Jaag m’n dromen achterna, heb een cursus gevolgd dat ik echt leuk vind en ga er nog meer volgen. Voel me meer onbevangen, zekerder en kan echt genieten ondanks dat er wel eens momenten zijn met een dipje.

Diane

Back To Top