Skip to content

Ben jij die vrouw en moeder die altijd aan het zorgen is voor alles en iedereen en zichzelf daarbij vergeet? Je bent moe en alles voelt als teveel.  

Je reageert je boosheid en frustratie af op je man en kinderen terwijl je dat eigelijk helemaal niet wilt. 

Dit is niet de vrouw die je wilt zijn! Je wilt blij zijn met jezelf, een leuke moeder en partner zijn en weer genieten van je leven. 

Er moet iets gebeuren want je trekt het zo niet meer! 

Herken je dit? 

Je kind vraagt veel aandacht en dat vind je lastig. Het kost je  veel energie. Uit een gevoel van onmacht begin je soms tegen je kind te schreeuwen.  Je weet niet wat je ermee aan moet.

Je hebt veel lichamelijke klachten, zoals hoofd- en rugpijn, een stijve nek, buikklachten en vaak hartkloppingen en een opgejaagd gevoel. Ook ervaar je veel hormonale klachten, (PMS.)

Aan de buitenkant merken mensen niet dat het innerlijk niet goed met je gaat. Dit houd je veilig verborgen. Je bent ook bang wat mensen van jou denken of vinden als je je ware gevoelens laat zien. Je hebt het gevoel dat je toestemming nodig hebt van die ander om rust te kunnen nemen. 

Het is tijd om deze cirkel te doorbreken! Je wilt dat er verandering komt zodat jij weer de rust en ruimte voelt voor jezelf. 

 

In deze workshop zullen we werken met werkvormen vanuit het familiesysteem. We richten ons op hoe patronen binnen je familie invloed kunnen hebben op je huidige leven en alle gevoelens die je nu ervaart. 

Wij geven je de antwoorden en inzichten in wat je kunt doen om die verandering in gang te kunnen zetten, zodat het voor jou weer lichter voelt en je rust en ruimte gaat ervaren voor jezelf. 

Happy Mom, Happy Family! 

Dit is jouw kans om te ontdekken hoe je jezelf kunt bevrijden van oude niet helpende patronen die telkens zoveel onrust veroorzaken. 

Laten we samen jouw emotionele balans herstellen, zodat het niet alleen fijn voelt voor jou, maar ook de rust terug keert in jouw gezin. 

 

Reserveer nu jouw plek als jij weer Happy met jezelf wilt zijn! 

Jouw investering is slechts 27 euro. 

Let op: De workshop wordt dit jaar alleen nog gegeven op: 16 november van 19:30 -22:00 uur. 

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw persoonlijke groei. 

Locatie Bataafseweg 20 Winterswijk 

Back To Top