Ga naar hoofdinhoud

Ben jij die gestreste en overprikkelde moeder die dagelijks haar frustratie uit op haar kinderen door een kort lontje?

Voel je je schuldig en verlang je ernaar weer een blije en relaxte moeder te zijn, zodat je volop kunt genieten van je gezin?

Helaas is dat voor jou nu niet het geval. Je voelt je ook vaak niet begrepen door je man. Het is alsof je alleen staat in je strijd. Je wilt zijn steun, zijn begrip, maar het lijkt erop dat hij er niet is wanneer je hem het meest nodig hebt. Je zit vast in een vicieuze cirkel van stress en onzekerheid en hebt geen idee hoe je hieruit kunt komen.

Je hebt eigenlijk rust en ruimte voor jezelf nodig, maar dat lijkt haast onmogelijk met de kinderen om je heen.

Herken je dit? 

In een vlaag van onmacht en frustratie schreeuw je tegen je kinderen, zelfs als je dat helemaal niet wilt. Je weet dat dit niet de ouder is die je wilt zijn, maar het lijkt alsof de stress je soms overneemt.

Je hebt gevoelens van schuld die je ‘s avonds op de bank overvallen. Je voelt je schuldig dat je niet altijd die liefdevolle en geduldige moeder bent die je had willen zijn. 

Je hebt een gevoel van eenzaamheid en onbegrip. Je mist de steun en het begrip van je partner. Het lijkt alsof hij er niet altijd is wanneer je hem het meest nodig hebt. Het frustreert je wanneer je probeert te praten over je zorgen, maar je voelt je niet gehoord. Het versterkt het gevoel van eenzaamheid, alsof je er helemaal alleen voor staat.

Het is tijd om deze cirkel te doorbreken en een positieve verandering in gang te zetten zodat jij jezelf kunt bevrijden van stress en een harmonieuze sfeer kunt creëren, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.

 

Tijdens deze workshop maken we gebruik van werkvormen vanuit het familiesysteem om je te begeleiden bij jouw persoonlijke groei. We leggen de focus op het belang van het innemen van de juiste plek binnen je familie en hoe dit direct van invloed is op de uitdagingen die je in het leven tegenkomt.

Stel je eens voor hoe waardevol het zou zijn om volledig te begrijpen welke rol je precies vervult in je gezin en hoe dit je dagelijkse ervaringen beïnvloedt. Door diepgaand inzicht te krijgen in jouw plek binnen het familiesysteem, kun je barrières doorbreken en belemmerende patronen loslaten.

Je zult ontdekken hoe je jezelf kunt bevrijden van stress en een harmonieuze sfeer kunt creëren, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.

Dit is jouw kans om te begrijpen hoe jouw positie in het familiesysteem invloed heeft op jouw persoonlijke welzijn en de dynamiek binnen je gezin.

Laten we samen op zoek gaan naar oplossingen en de balans in jouw gezin herstellen, zodat het weer helemaal fijn is voor iedereen.

 

Reserveer nu jouw pelk en neem de leiding terug over je leven. 

Investeer slechts €27,- en maak een waardevolle stap richting “Happy Mom, Happy Family”.

Let op: De workshop wordt dit jaar gegeven op: 24 juli, 14 september (VOL) 25september en 16 november van 19:30 -22:00 uur. Bij de aanmelding kun je een optie kiezen voor de gewenste datum. 

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw persoonlijke groei. 

Locatie Beatrixpark 2 Winterswijk 

Back To Top