Ga naar hoofdinhoud

Workshop: “Happy Mom, Happy Family”

Deze workshop is speciaal voor jou als moeder die zich overbelast voelt en de ondersteuning van haar partner mist bij de opvoeding, wat resulteert in een kort lontje en regelmatige uitbarstingen van frustratie naar de kinderen.

Heb je gevoelens van schuld hierover en verlang je ernaar weer een blije en ontspannen moeder te zijn, zodat je volop kunt genieten van je gezin?

Tijdens deze workshop zul je ontdekken hoe je jezelf kunt bevrijden van stress en een ontspannen sfeer kunt creëren, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.

Dit is jouw kans om te begrijpen hoe jouw positie in het familiesysteem invloed heeft op jouw persoonlijk welzijn en op de dynamiek binnen je gezin.

Samen herstellen we de balans binnen jouw gezin, zodat het weer helemaal fijn is voor iedereen.

 

Workshop: “Jouw Droomleven in Beeld”

Speciaal voor jou als vouw die haar dromen en verlangens in het leven helder wil krijgen.

Deze unieke workshop biedt je de kans om op een creatieve en inspirerende manier  je toekomst vorm te geven. Je maakt je eigen droombord, een visuele weergave van je verlangens en doelen, waardoor ze tastbaar worden.

Met diverse materialen zoals tijdschriften, afbeeldingen, kleuren en tekst, krijg je de tools om je ideeën tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een kunstwerk dat je dromen weerspiegelt.

Door je dromen en verlangens zichtbaar te maken en regelmatig te bekijken, versterk je je intenties en vergroot je je focus op je persoonlijke doelen in je leven. Je droombord dient als waardevolle herinnering aan wat je wilt bereiken en helpt je stappen te zetten richting je ideale toekomst.

Naast zelfreflectie en persoonlijke groei, staat vooral plezier centraal in deze workshop!

Blossom & Shine Traject

Speciaal voor jou, als vrouw en moeder die al geruime tijd kampt met overbelasting, stress, overprikkeling, vermoeidheid en een voortdurend opgejaagd gevoel, terwijl je juist zo sterk verlangt naar innerlijke rust.

Dit op maat gemaakte individuele traject helpt je bij het opbouwen van een krachtige, liefdevolle basis in jezelf en innerlijke rust.

Je doorbreekt oude, niet-helpende patronen en herontdekt je ware zelf. Je bent in staat je eigen waarde te erkennen en krijg je een sterk gevoel van zelfvertrouwen. De liefde voor jezelf en je innerlijke rust stralen ook door naar je partner en kinderen. De verbondenheid en intimiteit met hen worden versterkt doordat je vanuit een stevige basis handelt. Zo ontstaat er een positieve en gezonde dynamiek in je gezin.

Contact

Beatrixpark 2, 7101 BN Winterswijk

www.praktijkthuiskomenbijjezelf.nl

KvK-nummer: 86189174

BTW-nummer: NL863889852B01

 

Back To Top