Skip to content

Circle of Love & Sharing

Een avond met een spiritueel tintje vol lichtpuntjes.

Warmte, gezelligheid, spiritualiteit, delen met elkaar, een hapje en een drankje! Dat is waar deze avond voor staat!

Omdat wij weten hoe het is om je soms eenzaam en alleen te voelen met alles waar je tegenaan loopt. Wij weten dat er genoeg vrouwen zijn die met precies hetzelfde rondlopen en hoe fijn het is om te delen en herkenning te vinden bij elkaar!

We gaan nog niet teveel verklappen, maar het belooft een prachtige waardevolle avond te worden en wij hebben er enorm veel zin in!

 

Workshop Familieopstelling

Deze workshop is er speciaal voor jou als je verlangt naar een lichter leven, zodat er meer ruimte is voor jou om je vrij te voelen!

Heb je het gevoel dat alles altijd op jou neer komt ? Ervaar je een gevoel van zwaarte waar je maar niet vanaf komt? Voel je dat je jezelf tekort doet? 

Een familieopstelling kan jou helpen inzicht te krijgen in jouw onbewuste patronen: “Waarom voelt jouw leven zwaar en voelt het meer als overleven”? “Waarom ben je altijd maar aan het zorgen voor anderen en cijfer je jezelf volledig weg”? Waarom lukt het je maar niet om dit patroon te veranderen”?

Een familieopstelling laat zien wat er nodig is op dit onbewuste patroon te kunnen doorbreken zodat jij weer jouw eigen leven gaat leven en jouw levensenergie weer gaat stromen. 

Het is vaak verbazingwekkend hoe snel de juiste inzichten komen en hierdoor plotseling de ruimte ontstaat voor verandering. 

Workshop Feng Shui- De energie van je huis! 

Voel jij de energieën om je heen intenser dan anderen? Als hooggevoelig persoon komen emoties, geuren, kleuren en geluiden allemaal sterker binnen. Wanneer je de wereld om je heen intenser ervaart, is het enorm waardevol om je huis een echt thuis te maken. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en weer kunt opladen.

Tijdens deze workshop neemt Marieke Reintjes van Living Joyful Spaces, een Feng Shui-professional, jou mee in de onzichtbare maar voelbare laag van jouw huis. Door middel van Feng Shui, de vijf elementen en Nine Star Ki krijg je meer inzicht in hoe jij van jouw huis een echte oplaadplek voor jezelf kunt maken. Ontdek de kracht van deze eeuwenoude oosterse wijsheid en leer hoe je de energie van je huis in harmonie kunt brengen met jouw eigen welzijn.

Retraite dag- “Wie ben jij vanuit jouw gouddruk” 

Ontdek het verborgen draaiboek van jouw leven en ontrafel de mysteries die je identiteit vormen. 

In onze reis door het leven, vanaf het allereerste begin, wordt de toon gezet door de vroege fase: van conceptie, zwangerschap tot aan de bevalling. Deze cruciale periode draagt een immense invloed op wie we worden en hoe we onze plaats in de wereld innemen. Het is een tijd van vorming, waarin elke ervaring, zowel positief als negatief, een diepe indruk achterlaat in ons wezen.

Ons geboorteverhaal, vanaf het moment van conceptie tot onze eerste ademhaling, weeft zich als een onzichtbare draad door ons leven. Het bepaalt niet alleen ons gedrag, maar ook hoe we omgaan met relaties, stress en spanning. Elke ervaring tijdens deze fase wordt opgeslagen in ons ‘onbewuste’, in ons ‘lichaamsgeheugen’, en vormt zo de basis voor onze gedragskenmerken en kwaliteiten.

Contact

Bataafseweg 20, 7101 PA Winterswijk

www.praktijkthuiskomenbijjezelf.nl

KvK-nummer: 86189174

BTW-nummer: NL863889852B01

Back To Top