Ga naar hoofdinhoud

De invloed van jouw geboorteverhaal op je leven!

De manier waarop je bent verwekt, bent gedragen en bent geboren, vormen je tot wie je bent. Invloeden in deze periode zijn bepalend voor de rest van je leven.

Dat ontdekte grondlegger Erna Rensen in deze nieuwe methode die Czb heet. Czb is de afkorting van conceptie, zwangerschap en bevalling. In haar meer dan 25 jaar ervaring, legde Erna verbanden tussen foetus, embryo, baby en de emoties en gebeurtenissen die de moeder meemaakt. Deze emoties en gebeurtenissen worden 1 op 1 doorgegeven aan de foetus.

Dit stemt tot na denken

We weten allemaal dat roken, drugs, ongezond eten en stress tijdens de zwangerschap een negatieve invloed heeft op de gezondheid van het ongeboren kind. Maar Erna ontdekte dat ook de manier waarop je bent geboren invloed heeft op jouw gedrag, op jouw gevoelens, emoties, gedachten, lichamelijke reacties en zelfs op hoe je reageert in relaties met anderen.

Gedrag dat in eerste instantie niet ‘logisch’ lijkt, is niet meer zo onlogisch wanneer je ontdekt dat gedrag een gevolg is van wat je hebt ervaren tijdens de Czb periode.

 

In je leven kun je door bepaalde situaties intens worden geraakt. Situaties waarbij je wordt overvallen door gedachten, emoties of lichamelijke reacties zonder te begrijpen wat er precies gebeurt en hoe dit kan. Waarom gebeurt dit nou toch? Hoe valt dit uit te leggen? Je zou het wel van je af willen zetten, maar je hebt er weinig tot geen controle over en het blijft je bezighouden. Het blijft gebeuren, elke keer weer opnieuw.

Dit soort ervaringen leveren veel stress op en lijken als een rode draad door jouw leven te lopen. De kans is groot dat deze ervaringen in verband kunnen worden gebracht met hele vroege ervaringen. Met ervaringen van jouw Czb periode. Omdat we ons deze periode niet bewust kunnen herinneren, kunnen we huidige ervaringen die daar mee te maken hebben lastig plaatsen.

Alle indrukken die jij hebt opgedaan tijdens conceptie, zwangerschap en geboorte hebben grote invloed op de rest van je leven.

Tijdens een Czb sessie gaan we jouw geboorteverhaal vertalen naar het dagelijks leven, zodat ontbrekende puzzelstukjes in jouw levensverhaal op hun plek kunnen vallen. Tijdens een CZB sessie kun je jouw eigen verhaal of dat van jouw kind inbrengen. 

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

Welk thema loopt als een rode draad door jouw leven?

Welke kenmerken en kwaliteiten (geboortegaven) kun je in je leven herkennen en maken jou tot wie je bent.

Hoe jij reageert in moeilijke, nieuwe of stressvolle situaties en hoe je dit vanaf nu anders aanpakt.

Kunnen plaatsen waarom je ervaart wat je ervaart en erkend worden in je gevoelens.

Je krijgt  diepe inzichten en handvatten om vanuit inzicht en begrip weer vat op de situatie te krijgen.

Als je een geboorte verhaal van je kind hebt ingebracht, krijg je ook antwoord op wat je als ouder in lastige situaties voor je kind kan doen en betekenen. Maar ook begrijpen waarom jouw kind zich gedraagt zoals het zich gedraagt. Hierdoor ontstaat begrip voor zijn of haar gedrag en je kunt als ouder door het delen van het geboorteverhaal met je kind veel helen in jullie relatie. Je kind voelt zich gezien, gehoord en begrepen. Hoe mooi is dat! 

Jouw Geboorteverhaal (120 min)
€ 100,-

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een CZB sessie vul dan het onderstaande formulier in.

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen.Praktijk Thuiskomen bij Jezelf gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens meer daarover lees in de privacyverklaring.

    Back To Top